Допълнителни услуги

Описание на Еко селище Дебели Даб
Еко селище Дебели Даб се намира на 140 км от София, над село Стара Кресна. Сутрин първото, което виждате са върховете на Пирин, Рила и Малашевската планина. На близо е село Ощава, както и минерални бани с топла лечебна вода. Река Струма се вие в подножието на Кресненското дефиле, изключително живописна защитена територия по Natura 2000. Наслаждавате се на уникална природа и спокойствието на балкана!
Общият капацитет на трите бунгала за настаняване е от 24 до 36 гости настанени в общо 12 стаи. Светли, удобни и просторни, всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, тераса, разкриваща неповторима гледка успокояваща всички сетива. По желание, може да резервирате стая за двама или трима души. Обслужени с усмивка и ведро настроение, ще допринесат за вашата приятна почивка.
На ваше разположение е ресторант и бар за 55 души, който предлага вкусни домашни специалитети, с гледка към втория по височина връх в България.
Еко селище Дебели Даб предлага места за къмпингуване.

Допълнителни възможности:
Вело преходи
Рафтинг
Каньонинг
Каякинг
Посещение на колоритното село Влахи, родното място на Яне Сандански, старата църква, еко-проекти, Посетителски център за диви животни, Влахински водопад.
Посещение на водопадите на Шейтан дере.
Фирмени партита и тийбилдинг мероприятия
Ние сме готови да ви предложим:
 
Цялостна организация на партито;
За фирми, които всяка година искат нещо ново – свежа идея и оригинална концепция;
За фирми, които за първи път провеждат тържество – консултация и съдействие на всеки етап от организирането и провеждането на събитието;
Празненства, както за големи екипи, така и за по-малки;
Партита за чуждестранни групи.
Допълнителни възможности за вашето парти:
Ди джей парти;
Оркестър;
Водещи и аниматори;
Тематични програми;
Забавни игри.Отдайте се на почивка сред природата!