OUTDOOR and WHITE WATER FEST

OUTDOOR and WHITE WATER FEST

OUTDOOR and WHITE WATER FEST
по случай откриване на рафтинг и каяк сезон 2018

След изключителния успех на  първия OUTDOOR and WHITE WATER FEST от миналата година,  имаме  удоволствието да Ви поканим на второто му издание, което очакваме да посрещне още повече участници и гости!

OUTDOOR and WHITE WATER FEST и през 2018 г. ще се проведе на 31 Март – 1 Април 2018г. в Кресненското дефиле, река Струма на територията на рафтинг кемп „Адвенчър Нет”.

Там, където реката среща планината…където приключението и екстремното се срещат със забавлението и релакса! Ще имате възможност да присъствате на демонстрации, спускания и регата с рафтинг и каяци, състезания, игри и изненади, презентации, разговори и срещи, музика на живо и DJ парти!

За тази година сме подготвили една още по-разнообразна програма и очакваме сериозният интерес от миналата година да провокира много нови изложители да представят своите бизнеси, проекти и каузи пред една нишова, ясно дефинирана аудитория. Каним ви да бъдете  сред първите, заедно с изложителите на феста от миналата година, защото вярваме, че празникът, отбелязващ началото на рафтинг и каяк сезона, тепърва предстои да трупа години и мащаб.

Заповядайте да представите вашата фирма, клуб или магазин за екстремни и приключенски активности, всякакви аутдоор теми или вашия проект за регионално развитие, туристически услуги или  домашна био продукция от храни и напитки.
Нека заедно срещнем нови и стари приятели, партньори от България и чужбина, да обменим опит и идеи!!!

Защо да станете участник във второто издание на OUTDOOR AND WHITE WATER FEST?

 

  1. Получавате точка на продажба в обособена фестивалната зона на събитие със свободен достъп и целодневни активности – това означава от една страна експонация пред неограничен човекопоток и от друга – целодневна експонация пред аудиторията.
  2. Представяне на вашия продукт/услуга пред тясно таргетирана = най-правилната за вашия бизнес целева публика – посетителите са с изразено нишов профил ( любители на природата, спортовете на открито, приключенията и пътуванията, както и професионални спортисти.
  3. Възможност за представянето ви като изложител в предварителната комуникация на събитието – в медиите, социалните мреживключване в едно прес съобщение и до три поста в страница и събитие с тагове към вашите страници, където достигате до още повече потенциални клиенти освен посетителите на феста;
  4. Възможност за поставяне на ваш брандинг елемент във фестивалната зона (банер-фикс/сърф знаме) – по този начин не само ще бъдете по-видими за присъстващите, но вашата компания/бизнес ще бъде отразена в снимките/видео от събитието, които впоследствие също се разпространяват в социалните и традиционните ни онлайн канали, влиза в съдържанието на отразяващите локални и национални медии.
  5. Възможност за допълнително споменаване в онлайн каналите и експонация на мястото на събитието при предоставяне на награди за победителите в нашите забавни игри и състезания.
  6. И може би най-атрактивната част! Включвайки се като официален изложител, получавате възможността за БЕЗПЛАТНО рафтинг спускане!
  7. Съдействие за настаняването ви в легловата база в района, при заявено желание от ваша страна.

Предварителна програма:

Петък (31.03.2018)

15.00 – 20.00 Пристигане, регистрация и позициониране на участниците във феста.
В събота (01.04.2018)
10.00 Официално откриване на OUTDOOR and WHITE WATER FEST и РАФТИНГ и КАЯК СЕЗОН 2017  с медии и гости.
11.00 Изложение, демонстрации, спускания и регата с рафтинг и каяци, състезания, игри и изненади, дегустации. Презентации и прожекции.
20.00 Награждаване, музика на живо и DJ парти!
В неделя (02.04.201
8)
Рафтинг спускания, възможност за участие в различни OUTDOOR активности.
Очаквайте детайлната програма скоро!

 

Местоположение: Рафтинг кемп „Адвенчър Нет“, Кресненско дефиле, р. Струма, непосредствено след втория тунел от Благоевград, отбивката вдясно на 120км. от София – GPS: 41.834594,23.15307


Възможности за настаняване:

–    Нощувка в Еко селище Дебели Даб– Стара Кресна
–    Нощувки – настаняване в палатков лагер – Рафтинг кемп „Адвенчър Нет“

–    Нощувки – къщи за гости, мотелски стаи или хотели в гр. Кресна, Симитли и района.

 

За регистрация и информация: „Адвенчър Нет“, + 359(2) 9446765, + 359 888 889371, + 359 884 503530, + 359 884 505821, E-mail: office@adventurenetbg.com – София 1505, ул. Марагидик 10 -12