Приключенски Великден на „Дебели Даб”

Приключенски Великден на „Дебели Даб”

 

Великденски празници: 6-9.04.2018г.

* Всички предложени активности могат да се комбинират за един, два и повече дни в зависимост от Вашето желание.

Примерна програма за 4 дни:

Ден 1, 6.04 /петък/     Рафтинг

Среща на рафтинг база – рафтинг кемп Адвенчър Нет. Кратка почивка и време за кафе, запознаване на участниците с екипа. Подготовка за рафтинг – екипировка, инструктаж. Спускане. Връщане до базата. Почивка, възможност за обяд с домашна българска кухня на кемпа. Възможност за посещение на лековити и топли минерални бани в района. Нощувка на палатков лагер на кемпа или в Еко селище Дебели Даб в село Стара Кресна.

Ден 2, 7.04 /събота/   Каякинг

Закуска,  среща на рафтинг кемп Адвенчър Нет, подготовка за каякинг, екипировка, инструктаж, спускане. Връщане до базата. Обяд, почивка, свободно време. Възможност за разходка до водопадите на Шейтан дере или по екопътека с живописна гледка в района или боядисване на яйца. Възможност за посещение на църква за Великден в село Крупник или Черниче. Великденско парти.

Ден 3, 8.05 /неделя/ Планинско колоездене

Закуска, трансфер до село Стара кресна. Преход с колела към село Ощава, по живописен маршрут с леко натоварване с панорама към върховете на Пирин. Възможност за посещение на минерална баня в края на маршрута.

Възможност за пикник обяд в района, разглеждане на село Влахи, родното място на Яне Сандански, посещение  на Еко ферма с  пермакултурна градина и запознаване с еко-проекти / опазване на хищниците – контакт с вълк и мечка, опазване на каракачанската порода – овце, коне, кучета/ почивка. Вечеря и нощувка на палатков лагер или в Еко селище Дебели Даб- Стара Кресна.

Ден 4, 9.05 /понеделник/ Конен преход

Конен преход в подножието на Пирин в конна база в Разлог. Обяд – пикник с гледка към белите върхове на планината.

Цена на програмата с нощувки на рафтинг кемп Адвенчър нет: 239 лв. на човек.

Цената включва: 3 нощувки на палатки, спални чували и шалтета, рафтинг, каяк, конен преход, вело-преход, боядисване на яйца, посещение на църква, великденско парти.

Цена на програмата с нощувки в Еко селище Дебели Даб: 275 лв. на човек.

Цената включва: 3 нощувки в двойна стая в Еко селище Дебели Даб, рафтинг, каяк, конен преход, вело-преход, боядисване на яйца.

  • В цената на програмата не е включена храна.
  • Цената не включва транспорт
  • Ако направите резервацията си до 25.03.2018 получавате 10%намаление на пакета.